Automate your Marketing
with Womplify




 
mama 's FotoPage

By: mama zam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Aug-2010 05:23 Email | Share | | Bookmark
SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA

Assalamualaikum semua member FP:......

Dapat jugak zam mengucapkan SALAM RAMADHAN utk member Fp yang mengenali Zam ,walaupun Zam nie di ibaratkan macam chip more.....hehheeheh semasa Zam up date fp nie Zam dah 37 minggu dah...kira orang kata tunggu masa aje kan nak bersalin....so sebelum bersalin nie Zam nak ucap la selamat berpuasa pada semua member dan umat Islam yang akan mengerjakan ibadah puasa pada 11 Ogos nanti .....moga2 tahun ini di berikan kesihatan yang baik untuk berpuasa sebulan yea.....ok lah.....jumpa lagi di lain entry k......


Monday, 5-Jul-2010 05:05 Email | Share | | Bookmark
FAMILY DAY DI BENDANG MAN SIK PD 26 JUN (part 1)

 
 
 
View all 17 photos...
Pada member yang mengenali zam tue pasti dah masak dengan perangai zam sekarang kan malas nak up date gambar....bawaan baby boy kot hehehhe nie zam rajinkan diri mengupdate gambar utk tatapan...masa nie family day ofis zam di Bendang Man, Sik macam ala-ala tempat perkelahan la......tempatnya di bawah jagaan KEDA...sesiapa nak masuk kena RM 3 tau...kira bersih dan cantik la.....Puteri n Aleya bukan main seronok main air,asyik mandi pool aje nie mandi kawasan perkelahan seronok tersangat siap tanya lagi bila nak pergi lagi aduh......macam mana tue.....


Hubby tgh buat bara untuk bakar ikan


member2 tgh buka durian untuk makan dengan pulut time sarapan pagi


aleya tgh bosan menunggu time nak mandi,time nie masih pagi air sejuk giler


mak buyong tengah mengoreng,huduhnya muka gelakkan saper tue....




mumia time.....


mak buyong tgh membalut hubby






time dah habis....tak sempat balut habis....hubby besar sgt..tak larat nak pusing


hubby n puteri menunggu time utk acara pinggang ramping





tunggu part 2 plak tau...hehehe


Monday, 31-May-2010 05:32 Email | Share | | Bookmark
XTVT MACAM2.....

bestday put3 ke 7
 
 
View all 24 photos...
Waduh.....lama betul tak update fp nie....rasa malas tul....biasa la bawaan budak...mcm tue ler....ehheheheh gambar nie ader yang anak2 snapkan....kalo zam nie...jgn haraplah malas tul sekarang dulu...pantang p mana2 mesti snap.....hairan tul.... layan lah gambar zam nie yea.... antaranya bestday puteri yang ke 7 (07 April 2010, sambut kat umah aje),bestday my hubby(sambut kat umah jugak,puteri exam time tue 25 Mei 2010),perlawanan taekwando puteri 28 Mei 2010 (tempat ketiga..terkejut jugak,ingat tak menang heheheh....lembut sangat...)belon udara panas 28-30 Mei 2010 (time kami pergi belon tak tinggi sangat coz ader angin,belon mula di pasang kul 8 malam...,patutunya pukul 6.30 petang)



























Monday, 8-Mar-2010 03:09 Email | Share | | Bookmark
B'JALAN TETAP WAJIB W/LAU TAK LARAT (CAMERON 14 FEB.2010) PART 1

 
 
 
View all 30 photos...
Entry nie pada Februari 2010 masa cuti raya cina tempoh hari...hari nie zam sempat la upload skit gambar......kalo tak penyakit M sentiasa ader masa pregnant nie.....entah la nape...semua kerja tak semangat nak buat......plan cuti nie tak dirancang sebenarnya.....hubby tanya nak g Cameron tak zam kata tgk la...nanti zam mcm mana..dulu.....tak inform pada anak2 lagi ,kalo tak jadi pergi cian plak...dah la mereka tak biasa pergi sana......pagi 13 Februari 2010 zam tanya hubby "nak g tak Cameron."...."hubby kata ikut Yang la larat tak....""zam kata jom aje la".....kat sana kita dok homestay kat tanah rata pak saudara member hubby RM 250 aje kongsi dua...ader 3 bilik......gambar homestay tue tak sempat nak tangkap coz zam mabuk teruk masa pendakian ke Cameron.....ehehhehehe...yang syoknya pada 14 Feb 2010 member hubby ajak check out coz hari tue ader orang booking dah...zam kata mabuk semalam pun blum habis nak balik dah.....try la cari hotel...semua full....hari makin petang......anak2 zam tak nak balik lagi.....last2 member hubby kata jom p umah pak saudara dier yang ader homestay tue kat sungai palas......tido sana apa lagi redah aje la.......zam family.....rupanya dlm tue ada estate ......n ladang teh lagi real....depan umah aje...n kilang boh dekat situ aje......tapi bila malam pukul 7 pun dah terasa sejuk giler....cakap pun dah kuar asap.....sejuk pada tido di tanah rata........malam sebelumnya.....best sangat layanan mereka...walaupun kami tak kenal tapi mereka semua baik sangat....seolah2 mcm saudara jugak.....































Sunday, 7-Feb-2010 03:52 Email | Share | | Bookmark
GAGAHKAN JUGA UNTUK MENCERIAKAN SUASANA HEHEHEH

Gambar.....sori yea tak ader.....sejak mengandong nie malas nak berposing n snap gambar.....semua malas.....hairan sungguh ditambah dengan tak larat sama.....mulut nie sentiasa lapar tapi bila dah makan semua rasa tak sedap.......aje.......rasa pahit mulut.....dah tue bila tak makan.....angin pulak dok tolak....mula...la nak muntah....hai......macam-macam.......zam nie dah la kaki jalan......bila tak larat nie rasa tak bleh nak buat apa la......ader ker petua2 untuk mengatasinya kalian member2 ku hehehehhhe..... tue la bila zam nak ngandong zam pikir panjang.....salah satunya tak tahan masa semester pertama nie ler......aduhai......letih.....n mulala....naik angin kat semua orang.....maklum la bawaan ibu mengandong...... apa2 bila keadaan dah normal nanti bleh la.....kita menceriakan perut yea...makan time...hehehehehe

[quote]kalo ader yang buat jamuan jemput la yea...hehehehehe gurau aje


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net