Want your
own Fotopage?







 
mama 's FotoPage

By: mama zam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Aug-2009 05:29 Email | Share | Bookmark
UBAT YANG ALEYA MAKAN MASA TONSIL BENGKAK TEMPOH HARI...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zam saja aje snap..gambar ubat aleya nie....ha....saja nak tunjuk pada mama2 yang ader anak masalah tonsil macam aleya bleh buat pengetahuan.....nak tahu antibiotik zinnat tue mahal sungguh RM 75 satu botol tak penuh plak tue....tapi tak kisah asal lega.....zinnat tue masa pertama kali ambik tak sembuh doktor tue cakap antibiotik paling kuat entah la tak sembuh pun selang 2 hari zam pergi lagi jumpa bagi tahu tak ader perubahan..dier bagi plak ubat biji pribiotik sebanyak tujuh biji makan sehari sekali aje.....tapi kena bancuh dengan air ler......alhamdulilah sembuh jugak akhirnya....mcm2 usaha zam buat pergi ambik air penawar kat kampung sama.....nak buat macam mana kan nak bagi anak sembuh cepat.......manakala antibiotik klacid tue ambik masa dekat kmc atau dikenali "Kedah Medical Centre" kena RM 45 masa tue mula kesan dier mcm susah nak bernafas tue pergi ambik dekat kmc coz klinik pakar kanak2 tue malam tak buka....makan pun tak sembuh ......layan aje lah.....







BERBUKA PUASA DI HOTEL SERI MALAYSIA ALOR SETAQ

Gambar makan tak ader lah...tak sempat nak sedap bila nampak makanan..heheehgambar nie masa lepas makan aje Layan ajer ler...yea......






UNTUK PENGETAHUAN GENG FP KAT CNI ZAM NAK KHABOR LER YEA.....SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN PADA 31 OGOS NIE COZ ZAM AKAN BERCUTI DARI 28 OGOS 2009 HINGGA 31 OGOS 2009 SO TAK SEMPAT NAK WISH PLAK NANTI.....SO ZAM WISH AWAL2 LER YEA.....N NAK KASI TAHU JUGAK LA...KAN 02 SEPTEMBER 2009 NIE MY BESTDAY YANG KER 30 TAHUN....SAPO2 NAK KASI HADIOH BLEH LER YEA...HEHEHEHE SEJAK BILA JADI ORANG NGORI NIE ANGKARA RINNA LA NIE...SORI RINNA KALO DIALEK EDEN NIE SALOH...SEBUTAN NYA YE....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net